Vi söker medarbetare

Apendo söker seniora systemutvecklare till Stockholm

 

Apendo har för närvarande flera spännande projekt på väg in och söker därför erfarna javautvecklare med konsulterfarenhet. Som utvecklare hos apendo kommer du att arbeta i projekt såväl inhouse som ute hos kund. Våra leveranser innefattar integration med olika affärssystem samt utveckling av anpassade funktioner.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som utvecklare i konsultuppdrag och har en relevant IT-utbildning; civilingenjör, systemingenjör, KY/YH.

Goda kunskaper i utveckling och ett brinnande intresse för webbutveckling är bra egenskaper för denna tjänst. Svenska i tal och skrift är ett krav. Erfarenheter från integration och olika plattformar för process- och content-hantering såsom IBM, OpenText, FileNet, SharePoint, EMC, Pega, K2, Kofax och liknande är meriterande.

Vi ser att du är konsultmässig. Social och med god kommunikativ förmåga. Positiv, noggrann och lösningsfokuserad med god förmåga att lösa problem såväl i grupp som självständigt. God samarbetsförmåga. Intresserad och driven.

För ytterligare information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Magnus Ryttarson p åtelefon 070-789 68 68 eller via e-postadressen magnus.ryttarson@apendo.se.

Läs mer om tjänsterna i platsannonsen.


Drivna IT-fantaster till unik utvecklartjänst på Apendo

 
Är du en person som brinner för IT och utveckling? Vill du ha en möjlighet att skaffa dig en unik karriärmöjlighet inom IT? Vill du dessutom jobba med några av de viktigaste projekten inom digitalisering? Då söker vi just dig. Har du det rätta drivet och viljan att lära dig så kommer allt vara möjligt! Tillsammans med Apendo erbjuds du en skräddarsydd karriärmöjlighet inom ECM/ACM/BPM vilket är grunden inom digitalisering, för att bli en fullfjädrad IT-konsult, som sedan kan ta dig an marknaden inom regionen tillsammans med apendo.

Skicka in din intresseanmälan till info@apendo.se
 

  • IBM Premium Busines Partner - Enterprise Content Award - Winner 2013
  • HIT-bolagen 2014

Vi samarbetar med

  • IBM – Premier Business Partner
  • Kofax
  • Spigraph

Vi stödjer

  • BRIS – Barnens rätt i samhället
  • Barncancerfonden
  • Non Fighting Generation Sweden