Med AI-stöd som ChatGPT blir en digital assistent betydligt smartare än vanliga chatbotar – nästan som att chatta med en människa.

När många chatbotar bara kan besvara en uppsättning frågor den lärt sig svara på, fortsätter den digitala assistenten samtalet tills personen i andra änden har fått hjälp. Den avsöker effektivt stora mängder data, både på utvalda webbplatser och i dina system, tills den hittar den efterfrågade informationen.

Precis så här fungerar Apendos Digitala Assistent ADA, som är baserad på IBM Watsons kognitiva tjänster. ADA kan också utnyttja språkmodeller som ChatGPT för att kunna uttrycka sig mer som en människa.

På det här inspelade webbinariet kommer du att lära dig vad AI-baserade digital assistenter är och hur de kan erbjuda bättre service till fler medborgare med samma budget.

Läs mer och anmäl dig här för att se det direkt!